Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Επιμορφωτικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στις 17/3/2018



Η Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία διοργανώνει επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 10.00-13.00 με θέμα:
 «Υλοποίηση υπαίθριων δραστηριοτήτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε αδόμητους χώρους»
Κεντρικός στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των γνώσεων των συμμετεχόντων όσο αφορά την αναγνώριση και παρατήρηση χαρακτηριστικών ειδών πουλιών της πόλης, την αξιολόγηση της ποιότητας ενός πάρκου για τον άνθρωπο και την άγρια ζωή και η διερεύνηση της προοπτικής υλοποίησης ενός ετήσιου σχολικού προγράμματος για την ανάδειξη των αδόμητων χώρων. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τα προγράμματα που υλοποιεί η Ορνιθολογική στο Πάρκο «Α.Τρίτσης», θα πάρουν μέρος σε υπαίθριες δραστηριότητες και θα λάβουν ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης στο Ίλιον (Aίθουσα Οινοποιείο (δίπλα στην είσοδο του «Κέντρου της Γης» και απέναντι από το κανάλι του Πάρκου)-Οδηγίες πρόσβασης στο πάρκο: http://www.ornithologiki.gr/page_cn.php?aID=362 ).

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα  https://goo.gl/forms/ONeIt2zPqr7NuIMH2  έως την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018.