Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

«Τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στο Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης στις 8, 9, και 10 Μαρτίου 2018»

          

         Η Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης και τις Α/θμιες Διευθύνσεις Α΄, Β΄ και Δ΄ Αθηνών, συνδιοργανώνει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης  (Μπουμπουλίνας 3, τηλ. 2109959250) στις 8, 9, και 10  Μαρτίου 2018 με θέμα:
«Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία: Διαχείριση φυσικών οικοσυστημάτων γειτονικών στις πόλεις, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και αειφορική ανάπτυξη»

Τα προγράμματα που θα αναπτυχθούν θα είναι:
α. «Το νερό – η θάλασσα»
β. «Το νερό – τα ρέματα», που απασχολούν και φέτος ιδιαίτερα τη χώρα και την Αττική.
         Το σεμινάριο απευθύνεται συνολικά σε εξήντα (42) εκπαιδευτικούς και από τις τέσσερις Δ/νσεις. Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας θα συμμετάσχουν δέκα (10) εκπαιδευτικοί. Θα δοθεί φάκελος με αναλυτικό πρόγραμμα, γραφική ύλη και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν όλες τις ημέρες και ώρες του σεμιναρίου. Προτεραιότητα θα δοθεί στους εκπαιδευτικούς που δεν έχουν ξαναεπιμορφωθεί στο ΚΠΕ Αργυρούπολης. Σχετικό εκπαιδευτικό υλικό του ΚΠΕ είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.kpea.gr.
Οι εργασίες του σεμιναρίου θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Αργυρούπολης (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσες διδασκαλίας) και στο πεδίο (Ακτή Αλίμου και Ρέμα Γερουλάνου ή Πικροδάφνης).
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα https://goo.gl/forms/13HM1HBUrOBefUOh1  έως τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018.  
Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ (www.kpea.gr) για οδηγίες συγκοινωνιακής σύνδεσης και οδικής προσέλευσης στο ΚΠΕ Αργυρούπολης. Σημειώνουμε ότι λειτουργεί ο Σταθμός του Μετρό «ΑΛΙΜΟΣ» δύο δρόμους κάτω από το ΚΠΕ Αργυρούπολης που διευκολύνει σημαντικά την πρόσβαση των εκπαιδευτικών.