Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ενημέρωση σχετικά με την προγραμματισμένη εκδήλωση στον Δήμο Αιγάλεω στις 27 Σεπτεμβρίου 2017 με θέμα: " Ο διάλογος μεταξύ των πολιτισμών ξεκινά με τα παιδιά"

Σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, που αναβλήθηκε λόγω καιρού τον Ιούνιο, και θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στο Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δήμου Αιγάλεω στις 27 Σεπτεμβρίου 2017, σας επισημαίνουμε τα παρακάτω:

Αναλυτικά:
  • Τα έργα της δράσης «Χρωματίζοντας το γαϊτανάκι της μνήμης», θα στηθούν και θα εκτεθούν στο Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στις 27/9/2017. Τα έργα θα τοποθετηθούν στα ταμπλό από τις 11.00 έως τις 13.00 της ίδιας μέρας με ευθύνη των σχολείων.  Στον χώρο θα βρίσκεται η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που θα διευκολύνει την τοποθέτηση των έργων.
  • Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στη χορωδία της εκδήλωσης παρακαλούνται να βρίσκονται στο Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στις 6.30 μμ ώστε να δοκιμαστεί ο ήχος. Οι μαθητές θα προσέλθουν με ευθύνη των γονέων τους. 
  • Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Δ.Σ. να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς Μουσικής προκειμένου να προλάβουν να διδάξουν τα τραγούδια που θα ακουστούν στην εκδήλωση καθώς και να αποστείλουν στο email: elniarchou@gmail.com τον ακριβή αριθμό των μαθητών που θα μετάσχουν στη χορωδία. Στην επιτυχία της εκδήλωσης θα συνέβαλλε και η συμμετοχή των αποφοιτήσαντων μαθητών που είχαν διδαχθεί τα τραγούδια για την εκδήλωση του Ιουνίου που αναβλήθηκε.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη διάθεσή σας να οργανωθεί εκ νέου η προγραμματισμένη εκδήλωση καθώς και για την παρουσία σας την ημέρα εκείνη.
Επισυνάπτουμε την καινούρια πρόσκληση, αφίσα και δελτίο τύπου τα οποία κρίνεται σκόπιμο να αναρτηθούν στις ιστοσελίδες των σχολείων σας ώστε να ενημερωθούν οι γονείς.