Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Προκήρυξη σεμιναρίου του ΚΠΕ Κορθίου με θέμα: «Η διαχείριση του θαλάσσιου περιβάλλοντος και η διαχείριση των μικροαπορριμμάτων - Marlisco»

H Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορθίου Άνδρου, τις Διευθύνσεις Α/θμιας Α΄ Αθήνας, Δυτικής Αττικής και Ν. Κυκλάδων και με το MEdIES (Mεσογειακό Δίκτυο Εκπαιδευτικών), πρόκειται να διοργανώσει στην Άνδρο διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, με θέμα:  

«Η διαχείριση του θαλάσσιου περιβάλλοντος και η διαχείριση των μικροαπορριμμάτων- Marlisco»

Από την Δ/νσή μας θα συμμετάσχουν 15 εκπαιδευτικοί. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Γαυρίου, στην αίθουσα παρουσιάσεων του Δημοτικού Σχολείου.

Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς το ΚΠΕ Κορθίου θα καλύψει το κόστος διαμονής (δύο διανυκτερεύσεις Παρασκευή και Σάββατο βράδυ), διατροφής (ένα γεύμα) και μετακίνησης εντός Άνδρου για τις ανάγκες του σεμιναρίου. Επίσης, θα καλύψει τα έξοδα για χυμούς, καφέδες κλπ όλων των συμμετεχόντων.
Οι εκπαιδευτικοί  που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα   http://tinyurl.com/goposv9   έως την Πέμπτη 12/05/ 2016 και ώρα 10 π.μ.