Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

«Ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Ναύπλιο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ν. Κίου»

Οι Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ και Δ΄ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ν. Κίου  διοργανώνουν ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  στο Ναύπλιο με τίτλο:
«Ταξίδι στο παρελθόν… με ανοιχτά τα σύνορα της ψυχής για το παρόν και το μέλλον»
           Στόχος της Ημερίδας είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών με θεωρητικό και βιωματικό τρόπο στην εύρεση και ανάδειξη καλών πρακτικών διαχείρισης κρίσεων όπως είναι το προσφυγικό ζήτημα. Περιδιαβαίνοντας την πόλη του Ναυπλίου, μια πόλη  με ιστορικό, περιβαλλοντικό και  τουριστικό ενδιαφέρον, οι εκπαιδευτικοί θα ενισχύσουν  τις γνώσεις τους μαθαίνοντας από  το παρελθόν, βιώνοντας το παρόν και αγωνιώντας για το μέλλον ώστε να βοηθηθούν στην υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  με τους μαθητές τους στα σχολεία τους.
Η Ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 14 Μαΐου  2016, από τη Δνσή μας θα συμμετέχουν 25 εκπαιδευτικοί και η μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνει με πούλμαν.    

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα  http://tinyurl.com/h6g83oj μέχρι την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις και ενημερωτικό υλικό  στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.